Nieuwsbrief                   Oktober 2019                                                          logo veerse ruiters

Voor je AGENDA 2019

27 september t/m 6 oktober------    Stemmen Rabo ClubSupport>>>>>DOEN!

1 oktober-------------------------------     Start kwartaallessen (4e)

5 tot en met 13 oktober ---------------       de landelijke Week van de Scheidsrechter

12 oktober zaterdag-----------------     Indoor dressuurwedstrijd

18 oktober vrijdag--------------------    Pony kids middag

14 november donderdag----     ALV Algemene Leden Vergadering

16 november--------------------------     Indoor dressuurwedstrijd

23 november--------------------------     Balkjesles door Marcelle de Kam, info volgt!

11 januari 2020 ----------------------     Indoor dressuurwedstrijd

21 maart 2020 -----------------------      Indoor dressuurwedstrijd 

5 tot en met 13 oktober is het de landelijke Week van de Scheidsrechter

Van 5 tot en met 13 oktober is het de landelijke Week van de Scheidsrechter. In deze week staat het uitspreken van waardering naar juryleden en officials centraal. KNHS-officials zorgen er iedere week opnieuw voor dat duizenden paardensporters genieten van onze mooie sport.
Dat doen ze natuurlijk samen met vele anderen, maar de Week van de Scheidsrechter is een uitgelezen moment om extra aandacht te besteden aan de KNHS-officials.

Aan alle paardensporters: uit je waardering!     #zonderofficialsgeenpaardensportSCHOON

We zijn niet tevreden met de manier waarop gebruikers van de rijhal en de wachtruimte deze achterlaten: de stoelen staan schots en scheef, de coffeepads en lege bekertjes zijn nogal eens niet opgeruimd, voor de service wordt niet altijd een eurootje in de bus gedaan en even de veger door de ruimte halen zou ook best mogen. Elly Bimmel doet haar best om wekelijks de ruimtes schoon te maken. Help mee en doe aub je best om onze en jouw accommodatie netjes te houden!

20-40 in de binnenbak

In de binnenbak is het nu mogelijk om de 20-40 bak op drie manieren uit te zetten:

Achterin, voorin en in het midden. De magneetbordjes zijn te verhangen op de metalen plaatjes, de korte zijden zijn af te zetten met de witte planken.

Het oefenparcours

Woensdag 25 september is er weer oefenparcours gereden onder leiding van Sandy den Exter. Van 18 uur tot 21.30 met twee tegelijk in de bak fijn gewerkt naar ieders tevredenheid. Dank aan de opbouwers, organisatoren en bardienst! Wordt deze winter zeker vervolgd!

 

Ruiterpilates

Sara Ouwehand heeft zaterdag 28 september met 12 ruiters op de matjes in de foyer het ruitergevoel en -vaardigheid geoefend en later met 7 ruiters dit te paard toegepast. Allemaal tevreden gezichten! Wordt vervolgd!

 

De BBQ/Bingo

Op deze avond waren er 40 leden en introducees actief aan het bingoën nadat er van de “plus” BBQ was gesmuld. Het was een geanimeerde avond, smaakt naar meer, op naar de volgende keer! De opbrengst van de avond is bestemd voor spiegels in de binnenbak.Opstaande beugels
 

De sluitingen/beugels van de bakranddeuren staan nogal eens omhoog. Tijdens het rijden behoren de bakranden/openingen gesloten te zijn! In verband met de veiligheid graag opletten deze te sluiten. Rabo ClubSupport    stemmen

in de periode van 27 september t/m 6 oktober.

Over Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.
Rabobank. Growing a better world together.

 

Bouw en omgeving

Vanaf donderdag 19 september wordt de inrit gerenoveerd. Zo lang dat duurt zal de eerste inrit (bij de postbus) als in- en uitrit dienen.  Dus één-richting-verkeer is tijdelijk niet van toepassing, opletten dus!

Dit najaar zal de beplanting nog verder worden aangelegd. De omheining tussen ons en de buren zal ook nog vervolmaakt worden.

Korting KNHS (nog een keertje)

Ook dit jaar hebben we weer een aantrekkelijke korting voor nieuwe KNHS-leden die lid worden via een vereniging aan het einde van het jaar. Wanneer u vanaf 1 oktober een verenigingslid aanmeldt bij de KNHS dan betaalt het lid geen € 25,- maar slechts € 15,- voor het lopende jaar tot en met 31 december 2019.
Met het lidmaatschap kunnen leden profiteren van alle voordelen van het KNHS-lidmaatschap, waaronder de verzekeringen en korting op producten en evenementen. Tevens kunnen uw leden een startpas aanvragen om te kunnen deelnemen aan officiële KNHS-wedstrijden. Leden kunnen ervoor kiezen om een startpas aan te vragen die voor 12 maanden geldig is, maar we hebben ook startpassen voor een dag, week of maand.
Stapt een lid over van vereniging?
Dan wordt de startpas niet automatisch overgezet, maar moet het lid gebruik maken van onze overstapservice. We willen u vragen om uw leden, wanneer zij overstappen van vereniging, hierover te informeren. De overstapservice vindt u hier. https://www.knhs.nl/top-sport/meedoen-aan-wedstrijden/startpassen-en-licenties/overstapservice/

Neem voor vragen contact op met ons via 0577 408300 of .
Met hartelijke groet, Caroline Webeling, Hoofd Ledenservice

 

Sponsorkliks: Denk bij je bestellingen op internet aan sponsorkliks!

Vriendelijke groeten van

Het bestuur van Veerse ruiters

 

*De informatie verzonden met dit e-mailadres is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Alle e-mailberichten (inclusief bijlagen) van Veerse ruiters zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en actueel is. De informatie verstrekt via e-mail is dan ook bedoeld als algemene informatie en hier kunnen verder geen rechten aan worden ontleend.