AlgemeenDSC00977 Medium
Onze vereniging streeft er naar om door het jaar heen een aantal leuke en interessante evenementen te organiseren voor haar leden. Deze evenementen zijn voor jong en oud, meestal met paarden en pony’s, soms ook alleen voor de ruiters om het clubgevoel te laten leven. Bij deze evenementen moet u denken aan de volgende mogelijkheden: Clinics, Clubdag, Oefenparcours, Oefenproefjes, Sinterklaasavond, Gourmetavond, BBQ, Nieuwsjaarsborrel of een busreisje naar internationale wedstrijd.
IMG 20190315 WA0014PSV Veerseruiters geeft een commissie aangesteld die de organisatie van de evenementen voor een jaar op zich gaan nemen. De keuze voor de te organiseren evenementen ligt daarbij in hun hand. Hieronder vind u wat meer uitleg over de mogelijkheden van evenementen.

Voorbeelden
Jaarlijks organiseert de vereniging een clubdag, waarop het clubkampioenschap voor de paarden en de pony’s verreden wordt. In de disciplines dressuur, springen en in het mennen word er gestreden naar de overwinning. ’s Avonds worden er door de leden verschillende shows opgevoerd, zoals pas de deux, kür op muziek of andere creatieve uitingen. Waar iedereen streeft naar het beste resultaat, staat vooral ook de gezelligheid centraal op deze dag. Bijna alle actieve leden nemen deel aan deze clubdag.

Om goed op wedstrijd te kunnen presteren moet er geoefend worden. Dat kan tijdens de georganiseerde oefenproefjes of oefenparcoursen. Dit is onder begeleiding van een instructeur of jurylid, zodat de prestaties verbeterd kunnen worden. Video-opnames zorgen ervoor dat de ruiters en amazones zichzelf ook eens kritisch kunnen bekijken.

Naast de lessen die op de vereniging gegeven worden, wordt er ook wel eens een IMG 20190503 WA0005
clinic of gastlessen georganiseerd waarbij een instructeur van buitenaf les komt geven.
Een mini ponykamp waarbij de ponyruiters een nacht overnachten op de manege en tal van leuke activiteiten met en over paard en pony. Buiten om de paarden en pony’s worden er ook gezellige activiteiten georganiseerd, zoals een gourmetavond, een barbecue en de ontvangst van Sinterklaas. Op deze avonden kunnen de leden in een ontspannen sfeer bijpraten over alles wat hen bezighoudt (paarden....?).

En wat dacht u van gezellig met een bus vol leden op stap naar een groot internationaal concours om daar de kunst van de grote namen in de dressuur en springsport af te kijken. Denk hierbij aan Jumping Amsterdam of Indoor Brabant.

Evenementen die op het programma staan voor komende periode vind u terug in de agenda van onze nieuwsbrieven.

Contact
Heeft u vragen over onze evenementen dan kunt u contact opnemen met de commissie evenementen,

                                                          IMG 20190316 WA0120