Op deze pagina kunt u steeds een update vinden over de werkzaamheden rondom de bouw van de nieuwe
rijhal.

Meer info en foto's van de bouw vind u op de fotopagina of op de facebook pagina van de Veerse Ruiters


Vervolgens wordt het casco verder afgebouwd door Vrolijk, de elektra door de firma Paul Koole en zonnepanelen en warmtepomp door de firma Saman.

Update 12 oktober 2018:

Op de ramen en het glas na is het gebouw wind en water dicht!!
B2resized DJI 0125 1  B2resized DJI 0125 10 resized B3 10
resized B3 2 B4 12  B4 1
23 juli t/m 19 augustus ligt de bouw stil ivm de bouwvak.

3 t/m 22 juni 2018: In deze periode wordt het grondwerk door Arjan Nieuwenhuis uitgevoerd en de fundering voor de nieuwe hal gerealiseerd door Firma Vrolijk. 

resized Bouw1 1resized Bouw1 2resized Bouw1 7resized Bouw1 5


Bouwhekken zijn geplaatst
resized Bouwhekken2resized Bouwhekken
Graven

resized Grondwerk

 resized Grondwerk2
25 juni t/m 3 juli wordt er een nieuwe parking gemaakt tussen de buitenbak en de Kadetweg. Daarna komt er een hekwerk tussen de nieuwe parking en de geplande nieuwbouw waardoor de nieuwe parking gebruikt kan worden voor trailers van leden die in de buitenbak willen rijden. De buitenbak is na 4 juli tijdens de gehele bouw grotendeels beschikbaar.
 
resized Aanleg parkeerterrein 1resized Aanleg parkeerterrein 2resized Aanleg parkeerterrein 5

22 juni: Vandaag hebben onze vrijwilligers/bouwcommissieleden Henk,Tinus, Jan L en Jan J de deur van de binnenbak en de platen erboven verwijderd. Ook de keet bij de buitenbak is weggehaald en de opslagcontainer heeft een nieuw plekje gekregen bij de buitenbak. De mestbak van de binnenbak staat nu ook bij de buitenbak. Ook de afrasteringspalen van onze bouwgrond zijn weggehaald!keet wegplaten verwijderen 2oude hal 


20 juni 2018: Vandaag nemen wij afscheid van de oude rijhal en heb je voor het laatst de mogelijkheid om er in te rijden.
De bodem wordt 25 cm uitgegraven en gebruikt bij de nieuwbouw. De foyer wordt gebruikt als schaftlokaal voor de bouwers. Het is nog onduidelijk wanneer de binnenbaan gesloopt wordt.
laatste x binnenbak rijden
Mei 2018: Nieuwe inrit gerealiseerd door de firma Jac. Ton
nieuwe Inrit
Maart 2018: HOERA!! De vergunning voor de nieuwe rijhal is binnen