Lessen
Op onze manege worden 5 avonden in de week verschillende lessen gegeven door gediplomeerde instructeurs met passie voor hun vak. Voor deze lessen moet je een eigen paard of pony tot je beschikking hebben. De lessen variëren van springlessen, dressuurlessen en menlessen voor pony’s en paarden.

Om gebruik te maken van de lessen hoeft u geen lid van onze vereniging te zijn, ook leden van andere verenigingen zijn bij ons van harte welkom in de lessen. Eigen leden hebben bij het maken van de lesindeling wel voorrang op lessende leden van buiten de vereniging. Om deel te kunnen nemen aan de lessen moet u lid zijn van het KNHS.

Leden die bij ons op de manege gebruik maken van de lessen mogen ook gebruik maken van onze binnen of buitenbak, buitenom de lessen. Ook het gebruik van het hindernismateriaal valt hier onder.

Voor de lesmogelijkheden verwijs ik u graag door naar de uitnodiging kwartaallessen
Wilt u een kijkje komen nemen bij onze lessen, u bent van harte welkom.

Gastlessen

Ook worden er een aantal keer per jaar gastlessen georganiseerd waarbij een leuke enthousiaste instructeur van buiten de vereniging gevraagd word om een avond lessen op zich te nemen. Ook de gastlessen zijn voor leden en niet leden opengesteld.

Uitnodigingen ontvangen?
Gastlessen en de start van een nieuw kwartaal lessen worden kenbaar gemaakt doormiddel van een uitnodiging die via de mail word verspreid. Wilt u onze uitnodigingen ook ontvangen, stuur dan een mailtje naar onderstaande mailadres, dan word u aan onze adresboek toegevoegd. Ook kunt u de agenda op de website en onze facebookpagina in de gaten houden, waar deze uitnodigingen ook geplaatst zullen worden.

Kosten
De kosten kunnen per les verschillend zijn, vandaar dat u de kosten van de lessen op de uitnodiging van van de kwartaallessen staan.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met de commissie lessen door te mailen naar