Indoorseizoen
De vereniging streeft er naar om elk jaar een aantal gezellige wedstrijden te organiseren. Tijdens het indoorseizoen, de winterperiode, (september t/m maart) worden er gemiddeld 4 dressuurwedstrijden georganiseerd voor ruiters en amazones. Aan onze wedstrijden kunnen ook leden van andere verenigingen meedoen. De binnenbak heeft als afmeting 20x60m en de buitenbak heeft als afmeting 24x64m waardoor er zowel binnen als buiten officiele wedstrijden verreden kunnen worden.

Foyer

Tijdens de wedstrijden kunt u terecht in onze foyer om de prestaties van de ruiters te komen bekijken. In de foyer vind de verkoop van wat te drinken en/of te eten plaats, zoals frietjes, snacks, broodjes, soep, tosti of een wafel. Publiek vinden wij gezellig en dus bent u van harte welkom. Toegang is gratis.Buitenbakring 2 Medium
Outdoorseizoen
Tijdens het outdoorseizoen, de zomerperiode (april t/m september) kunnen wij op onze locatie alleen op kleinschalig gebied een wedstrijd organiseren, of zijn wij afhankelijk van een andere locatie, dit omdat onze accommodatie alleen in het bezit is van 1 binnen en 1 buitenbak.

2014 08 30 16.07.57 Medium

U kunt onze wedstrijden en alle andere wedstrijden van de Regio Zeeland terug vinden op de wedstrijdkalender die staat op www.mijnknhs.nl. Via deze weg kunt u zich ook opgeven voor onze wedstrijden en u kunt er de startlijsten en uitslagen van onze wedstrijden terugvinden.  

Onze wedstijden kunt u ook op de agenda van onze website terugvinden

Contact
Heeft u vragen over onze wedstrijden dan kunt u contact opnemen met de commissie wedstrijden,